Skip to main content

För dig som är arbetssökande

Karriärcoaching

Kompetensutveckling

Matchning

CV-granskning

Karriärcoaching

Vi hjälper dig att identifiera dina styrkor och svagheter

Vi erbjuder individanpassad karriärcoaching för att hjälpa dig nå dina yrkesmål. Våra erfarna karriärcoacher skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika behov, inklusive att identifiera styrkor, utveckla karriärplan, förbättra intervjufärdigheter och skapa professionell profil. Vi ger även värdefulla insikter om arbetsmarknaden och utforskar karriärmöjligheter. Kontakta oss för att ta din karriär till nästa nivå.

Kompetensutveckling

Förvärva nya färdigheter och förbättra befintliga kunskaper och bli mer attraktiv för arbetsgivare.

Att söka jobb kan vara en utmanande och stressig process. Men det finns sätt att förbättra dina chanser att hitta en anställning som passar just dig. Kompetensutveckling är en av de mest effektiva sätten att öka din konkurrenskraft på arbetsmarknaden.
Våra jobbcoacher hjälper dig att förvärva nya färdigheter och förbättra befintliga kunskaper, vilket kan göra dig mer attraktiv för arbetsgivare. utbildningar, praktikprogram.

Matchning

Som företag förstår vi vikten av att hitta en passande anställning som matchar dina färdigheter, erfarenheter och intressen.

Vi arbetar aktivt med att matcha dig till arbetsgivare och karriärmöjligheter som passar just dig, och vi använder en rad olika verktyg och metoder för att göra detta möjligt.
För att matcha dig till rätt arbetsgivare, genomför vi en grundlig analys av din profil, dina färdigheter och erfarenheter. Vi tar också hänsyn till dina önskemål och karriärmål, för att se till att vi hittar en anställning som passar dina behov och förväntningar.
Vi samarbetar också med arbetsgivare, som ger oss insikt om deras specifika rekryteringsbehov och karriärmöjligheter. Detta gör det möjligt för oss att matcha dig till passande jobb och anställningar som annars kan vara svåra att hitta på egen hand.

CV-granskning

Vi kan ge dig en professionell och objektiv syn på ditt CV och ge feedback som hjälper dig att skapa en CV som gör ett starkt intryck på arbetsgivare.

Vi på Kompetens & Matchning erbjuder hjälp med granskning och feedback på ditt CV. Att ha ett starkt och professionell CV är avgörande för att öka dina chanser att få en anställning. Det är viktigt att ditt CV visar upp din erfarenhet och kompetens på ett sätt som är attraktivt för arbetsgivare.
Vi genomför en grundlig granskning av ditt CV och ger feedback om layout, språkbruk och struktur. Vi ger också råd om hur du kan presentera dina erfarenheter och färdigheter på ett sätt som sticker ut från mängden och får arbetsgivares uppmärksamhet.

Kontakta oss

Öppettider
Mån-Tor: 8.00-16.00
Ring oss
0739 84 74 34
Maila oss
info@kompmatch.se

Lämna meddelande

Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!