Skip to main content

Arbetsgivare

Vi förstår att det kan vara utmanande för företag att hitta rätt person för en ledig tjänst, och vi är här för att underlätta processen.

Vi på Kompetens & Matchning erbjuder en kostnadsfri rekryteringstjänst som hjälper företag att hitta rätt kandidater för sina anställningsbehov utifrån vår databas.

En perfekta matchning för ditt företags anställningsbehov

Vi arbetar tätt med våra kunder för att förstå deras specifika behov och krav för en ledig tjänst. Vi identifierar potentiella kandidater genom vår omfattande databas, nätverk och våra marknadsföringskanaler. Vi screenar och intervjuar kandidater för att hitta de som bäst matchar företagets behov och kultur.
Vårt mål är att hjälpa företag att hitta rätt person för lediga tjänster och att göra processen så smidig som möjligt. Vi tror att rätt matchning kan ha en positiv inverkan på företags kultur, produktivitet och framgång. Därför arbetar vi hårt för att säkerställa att våra kunder är nöjda med våra tjänster och rekryteringsresultat.
Sammanfattningsvis, med våra kontakter kan vi hjälpa företag att hitta rätt person för lediga tjänster. Vi arbetar snabbt och effektivt, och vi erbjuder stöd genom hela rekryteringsprocessen. Vårt mål är att hjälpa företag att hitta den perfekta matchen för deras anställningsbehov

Kontakta oss idag

Kontakta oss

Öppettider
Mån-Tor: 8.00-16.00
Ring oss
0739 84 74 34
Maila oss
info@kompmatch.se

Lämna meddelande

Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast!